Hydrolyzed Wheat Protein hatása a hajra és fejbőrre
A Hydrolyzed Wheat Protein kisebb molekulaméretének köszönhetően képes mélyen behatolni a hajszálakba, ahol erősíti a haj szerkezetét és csökkenti a töredezést. Ez az összetevő helyreállítja a hajszálak belső szerkezetét, miközben növeli a haj rugalmasságát, így ellenállóbbá teszi a hajszálakat a külső káros hatásokkal szemben, mint a hőkezelés vagy a vegyi anyagok. A Hydrolyzed Wheat Protein érdekessége, hogy nemcsak a haj belső szerkezetét erősíti, hanem a haj külső rétegén is védőréteget képez, amely megvédi a hajat a környezeti károsodásoktól, például a szennyeződésektől és az UV-sugárzástól.
Ugyanebben a kategóriában
- C21-28 Alkane hatása a hajra és fejbőrre
- Sodium Grapeseedamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate hatása a hajra és fejbőrre
- Sodium Cocoyl Threoninate hatása a hajra és fejbőrre
- Octafluoropentyl Methacrylate hatása a hajra és fejbőrre
- Hydroxyethyl Diethylenetriamine Dioleamide / Palmitamide hatása a hajra és fejbőrre